'Geshockeerde Zidane neemt straffe beslissing over Courtois'

'Geshockeerde Zidane neemt straffe beslissing over Courtois'
Vrijdag 04 oktober 2019 - 12:00   I   door Redactie

Het gaat niet goed met Thibaut Courtois. De doelman heeft zich ook na meer dan een jaar nog niet volledig kunnen doorzetten bij Real Madrid.

Afgelopen dinsdag bereikte Courtois een nieuw dieptepunt bij Real Madrid. Ondanks het feit dat hij tegen Club Brugge tot twee keer toe niets kon doen aan een tegendoelpunt, werd hij bij iedere baltoets uitgefloten door zijn eigen supporters.

Aan de rust bleef Courtois in de kleedkamer. Real-coach Zinédine Zidane liet weten dat Courtois ziek was, maar de Rode Duivel zou ook met angstaanvallen kampen.

Zidane geshockeerd

Volgens enkele Spaanse media zou een geshockeerde Zidane - hij is danig onder de indruk van de problemen van Courtois - nu een straffe beslissing genomen hebben. Hij gaat Courtois dit weekend sowieso aan de kant houden.

En zo zal Courtois, door de nakende interlandbreak, tot het einde van deze maand niet meer in doel staan bij Real Madrid. Zidane hoopt dat de storm rond de persoon van Courtois tegen die tijd gaan liggen is. Zizou ziet Courtois immers nog steeds als zijn nummer één. Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Poll: Denk jij dat het ooit nog goed komt tussen Courtois en de fans van Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024