"Vincent Kompany is een hopeloze sukkelaar geworden"

Zaterdag 05 oktober 2019 - 15:00   I   door Redactie

De Nederlandse columnist Nico Dijkshoorn haalt zwaar uit naar Marc Coucke en de beleidsbepalers bij Anderlecht. Hij vindt dat Vincent Kompany misbruikt wordt door hen.

"Wat mij het meest stoort in alle razende gekte rond de club, is de neerbuigende onderschatting van de supporters en daaruit voortvloeiend de schandalige manier waarop er met Vincent Kompany wordt gesold", schrijft Dijkshoorn in zijn column in Het Nieuwsblad.

"Hij is vanaf het begin door Marc Coucke en zijn vazallen ingezet om goodwill te kweken. Een speelbal in de handen van bestuurders, die met een blinddoek om het hoofd op zoek zijn geweest naar in godsnaam iets waar de fans blij van worden."

"Dan kom je al snel terecht bij de vriendelijke reus Vincent Kompany. Ik denk dat zelfs Aad de Mos nee zou hebben gezegd tegen Anderlecht, en dat is veelzeggend. Het onomkeerbaar vreselijke is nu gebeurd. Vincent Kompany is bij Anderlecht in een paar maanden tijd veranderd van iemand met een grootse carrière in een hopeloze sukkelaar. Spelers en bestuur hebben hem geduld en nu is daar de definitieve vernedering: zogenaamd Frank Vercauteren, die de geniale inzichten van Kompany aan de spelersgroep moet uitleggen."

Poll: Zal het nog goed komen voor Kompany en Anderlecht dit seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024