Topper van Anderlecht onder vuur: "Begrijpelijk"

Topper van Anderlecht onder vuur:
Zondag 30 oktober 2016 - 14:01   I   door Redactie

Anderlecht speelt straks tegen Waasland-Beveren. Ook voor deze wedstrijd rekent men bij paars-wit ook weer op Sofiane Hanni.

Maar niet iedereen bij Anderlecht gelooft in de ex-speler van KV Mechelen. Zo zijn er nog steeds vragen over Hanni. Dat zegt zijn ex-ploegmaat Steven De Petter in Sport/Voetbalmagazine. Hij speelde gedurende twee seizoenen samen met Hanni en kan hem dus erg goed inschatten.

"Gaat Hanni het niveau aankunnen? Die vraag keerde altijd terug’, vertelt De Petter, nu middenvelder bij STVV. "Ze kenden hem van naam en wisten dat hij veel had gescoord, maar verder reikte hun kennis niet over Hanni.”

“Ik kan dus begrijpen dat ze in het begin achterdochtig waren. Ik heb hen meteen gezegd dat ze zich geen zorgen hoefden te maken, dat Hanni de kwaliteiten had om bij Anderlecht te spelen. Als je dagelijks met iemand traint, ben je goed geplaatst om de waarde van een speler in te schatten. De enige vraag die ik mij stelde was: hoe zal hij omgaan met het randgebeuren? Blijkbaar heeft hij daar geen last van. Zo zie je maar: je moet niet altijd een gevestigde waarde kopen, bij kleine clubs lopen er genoeg goede voetballers rond.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Steven De Petter  I   Sofiane Hanni

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024