Serieus statement: sterk Club Brugge veegt de vloer aan met AA Gent

Serieus statement: sterk Club Brugge veegt de vloer aan met AA Gent
Zondag 06 oktober 2019 - 16:24   I   door Redactie

Club Brugge is ook na negen speeldagen nog steeds ongeslagen in de Jupiler Pro League. Zondagnamiddag won de ploeg van Philippe Clement, zonder ooit in de problemen te komen, met 3-0 van AA Gent.

Gent paste zich aan aan Club Brugge en begon prima aan de match. Club herstelde evenwel snel het evenwicht en na elf minuten spelen stond het al 1-0. Diatta schilderde een voorzet prima op het hoofd van Vanaken, die op zijn beurt Kaminski kansloos liet. Op het halfuur zette Diatta zelf Club pas écht op rozen door er 2-0 van te maken.

Na de rust wilde Gent zich herpakken, maar een sterk Club riep de bezoekers meteen een halt toe. Dennis struikelde even, maar dan is hij op zijn gevaarlijkst. Hij zette zich door en knalde de 3-0 binnen.

Gent kan niet scoren

Na de 3-0 begon Club nonchalant te spelen en kreeg Gent goede mogelijkheden om terug in de match te komen. Met wat geluk en dank aan een sterke Mata en Mignolet bleef Club toch overeind. In de absolute slotfase werd het uiteindelijk nog 4-0 via de ingevallen Diagne. Van een statement gesproken, zeg!

Poll: Zal dit Club Brugge volgens jou kampioen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  sport  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024