Serieuze problemen bij Antwerp: zware ruzie tussen Refaelov en Mbokani

Zondag 06 oktober 2019 - 20:30   I   door Redactie

Royal Antwerp FC gaf zondagavond een 2-0-voorsprong uit handen tegen Standard. Het werd uiteindelijk 2-2. Met een goed gevoel stapten de spelers van Antwerp dus niet bepaald van het veld.

Al zeker niet Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov. Zij kregen het in de eerste helft al met elkaar aan de stok toen Antwerp een strafschop kreeg. Beiden wilden trappen, maar Mbokani werd weggestuurd door Refaelov.

Mbokani was niet te spreken over het feit dat hij niet mocht trappen, maar ook Refaelov was kwaad. Hij begreep niet dat Mbokani hem de bal wilde ontfutselen. Toen Mbokani na rust scoorde, bereikte de ruzie een dieptepunt. Refaelov ging niet meevieren met zijn ploegmaats en wandelde alleen terug naar de middencirkel.

Het is duidelijk: het zit serieus scheef tussen Mbokani en Refaelov. Trainer Laszlo Bölöni zal zijn twee sterspelers de komende dagen moeten masseren.

Poll: Denk jij dat het nog goed komt tussen Mbokani en Refaelov?