Coucke en Anderlecht volledig afgemaakt: "Het is een echte schande"

Coucke en Anderlecht volledig afgemaakt:
Maandag 07 oktober 2019 - 11:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht boekte afgelopen vrijdag een deugddoende overwinning in en tegen Charleroi. Dat wil echter niet zeggen dat de rust op het oefencomplex in Neerpede al volledig is teruggekeerd.

Voorzitter Marc Coucke en Anderlecht krijgen nu een serieuze veeg uit de pan van journalist François Colin. Die vindt het niet kunnen dat paars-wit Frank Vercauteren zomaar ging wegplukken bij OH Leuven.

"Het is een schande dat het financieel machtige Anderlecht Vercauteren van de ene dag op de andere wegplukte in Leuven. Dan is OHL eens goed bezig en verliest het plots zijn sportieve baas. Daarom pleit ik nog maar eens voor het Spaanse reglement: je kan als trainer/coach slechts bij één club per seizoen werken", aldus Colin bij De Witte Duivel.

"Geen maatregel tegen de trainers"

"Dat is geen maatregel tegen de trainers, die van de ene dag op de andere ook aan de deur kunnen worden gezwierd. Integendeel. De kans dat ze weggestuurd worden, verkleint enorm. Er is immers weinig aanbod op de markt en clubs zullen zich bezinnen vooraleer hun trainer te ontslaan", staaft Colin zijn mening.

Poll: Vind jij het kunnen dat Anderlecht Vercauteren zomaar ging wegplukken bij OH Leuven?

TAGS  I  Anderlecht  I  OH Leuven  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024