Anderlecht in érg vieze papieren: "Het bewijsmateriaal is verpletterend"

Anderlecht in érg vieze papieren:
Woensdag 09 oktober 2019 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht zit in érg vieze papieren. Anderlecht moest zich dinsdag verantwoorden bij de Geschillencommissie, die niet gelooft dat Vincent Kompany de voorbije maanden geen trainer was bij de Brusselse club.

Kompany beschikt niet over de gevraagde diploma's en mag volgens de strenge reglementen dan ook niet als hoofdtrainer van Anderlecht fungeren. De Licentiecommissie moet nu beslissen over een sanctie voor Anderlecht, dat zelfs zijn licentie dreigt te verliezen.

"Operationeel CEO Jo Van Biesbroeck en raadsman Bert Van der Auwera werden in het defensief gedrongen door licentiemanager Nils Van Branteghem", schrijft Het Nieuwsblad"Die pakte uit met enkele sprekende voorbeelden van op tv en in de geschreven pers waarop Kompany echt wel als hoofdtrainer fungeerde."

"Anderlecht kan niet aantonen dat Kompany ook maar enig trainersdiploma heeft"

"De Anderlecht-vertegenwoordigers reageerden als door een wesp gestoken. Ze konden echter niet aantonen dat Kompany ook maar enig trainersdiploma heeft en het bewijsmateriaal is redelijk verpletterend", besluit de krant. En dus zit Anderlecht momenteel in érg vieze papieren.

Poll: Welke sanctie moet Anderlecht volgens jou krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024