Batshuayi en Meunier schieten Rode Duivels naar perfecte 24 op 24

Zondag 13 oktober 2019 - 16:49   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben zondagnamiddag probleemloos de maat genomen van Kazachstan. Eden Hazard en co speelden met de handrem en wonnen dankzij doelpunten van Michy Batshuayi en Thomas Meunier met 0-2.

Halverwege stond er een 0-1-voorsprong op het scorebord. Kazachstan begon vol goeie moed en kwam even dreigen, maar moest de bal daarna voornamelijk aan de Rode Duivels laten. Die gingen rustig op zoek naar openingen. Na twintig minuten was het raak. Aan de tweede paal werkte Batshuayi een uitstekende voorzet van Praet tegen de touwen.

België bleef baas, ook na rust. Met een splijtende pass zette Eden Hazard zijn maatje Meunier alleen voor doel. Die zijn torinstinct kwam nog eens boven: de back van PSG trapte de 0-2 binnen.

24 op 24

De Rode Duivels kregen nog kansen om hun voorsprong uit te diepen, maar lieten dat na. Hoe dan ook behoudt ons land een perfect rapport in deze campagne: 24 op 24.

Poll: Vond jij dit een goede match van de Rode Duivels?