‘Kevin De Bruyne neemt deze beslissing over transfer naar Real Madrid’

‘Kevin De Bruyne neemt deze beslissing over transfer naar Real Madrid’
Woensdag 16 oktober 2019 - 11:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is op dit moment één van de grote sterren van Manchester City. Hoewel de De Bruyne zijn toekomst bij de Engelse topclub ziet, is het niet uitgesloten dat de Rode Duivel straks toch een supertransfer versiert.

Vorige week maakte The Sun melding van het feit dat Phil Foden de enige speler in de selectie van Manchester City is die onder geen beding weg mag van het bestuur en trainer Pep Guardiola. Een vertrek van De Bruyne zou, mits er voldoende geld op tafel komt, wél bespreekbaar zijn.

Hoewel De Bruyne niet meteen van plan lijkt om City te verlaten, zou Real Madrid van plan zijn om een bod uit te brengen op de Belg. Dat schrijft Don Balon. Voorzitter Florentino Perez en trainer Zinédine Zidane zien in De Bruyne iemand de huidige ploeg van Real flink wat kan bijbrengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 16/10 - 11:30

Real Madrid moet de komst van Kevin De Bruyne uit zijn hoofd zetten. De Rode Duivel is nog steeds heel gelukkig in Manchester en heeft dan ook geen enkele intentie om City te verlaten. KDB focust zich enkel en alleen op het project bij The Cityzens.

Poll: Zou jij De Bruyne graag naar Real Madrid zien verhuizen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  KRC Genk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024