Hazard en Courtois vernemen meteen pijnlijk nieuws bij Real Madrid

Hazard en Courtois vernemen meteen pijnlijk nieuws bij Real Madrid
Maandag 14 oktober 2019 - 15:00   I   door Redactie

Voor Thibaut Courtois en Eden Hazard was de interlandbreak een welgekomen ontsnappingsroute. De twee Rode Duivels konden even achteroverleunen na een moeilijke periode bij Real Madrid.

Na de wedstrijden tegen San Marino en Kazachstan wacht voor Courtois en Hazard echter opnieuw de harde realiteit. En de twee waren nog niet aangekomen bij hun club, of ze vernamen alweer pijnlijk nieuws.

Predrag Mijatovic, die in het verleden erg succesvol was bij Real Madrid, gelooft niet de fans van Real Courtois en Hazard ooit écht in de armen zullen sluiten. Voor Courtois voorspelt Mijatovic de grootste problemen.

"Je kan Courtois niet met hen vergelijken"

"Hét probleem voor Courtois is dat Real Madrid in het verleden echt fantastische keepers heeft gehad. Je kan Courtois niet met hen vergelijken en de verwachtingen zijn ontzettend hoog", aldus Mijatovic in de Spaanse media.

"Hazard? Ik denk niet dat de fans overtuigd. Van geen enkele speler in de huidige selectie van Real overigens", gaat Mijatovic verder. "Bij de supporters leeft het gevoel dat deze ploeg niet in staat is om prijzen te pakken. En daarom zijn de fans ook zo kritisch."

Poll: Denk jij dat de fans van Real Madrid Hazard en Courtois écht in de armen zullen sluiten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024