Bom ontploft bij Real Madrid: 'Toptransfer geblokkeerd, Zidane is woest'

Bom ontploft bij Real Madrid: 'Toptransfer geblokkeerd, Zidane is woest'
Woensdag 16 oktober 2019 - 16:00   I   door Redactie

Hoewel Real Madrid in de eigen competitie aan de leiding prijkt, is het toch chaos in en rond Santiago Bernabéu. Dat heeft alles te maken met de kleedkamer die vol supersterren zit.

Vlak voor de interlandbreak zou de bom bij Real Madrid ontploft zijn. Het is een publiek geheim dat trainer Zinédine Zidane geen grote fan is van Gareth Bale. Zidane viste Bale door blessures bij andere spelers in zijn kern op, maar zou ondertussen alweer af willen van de Welshman.

Iets wat in het verkeerde keelgat is geschoten bij Bale. Hij zou zijn zaakwaarnemer al gevraagd hebben om uit te kijken naar een nieuwe club. In januari wil de winger Real verlaten. Luka Modric, één van de andere sterspelers bij Real, zou echter in opstand gekomen zijn.

Weg toptransfer, weg geld voor nieuwe spelers

Modric is één van de weinige Real-speler die het goed kan vinden met Bale. De Kroaat wil dan ook dat zijn maatje bij Real blijft. Dat zou hij aan Bale én aan het bestuur van De Koninklijke laten weten hebben. En daarmee lijkt een vertrek van Bale, dat Real nog flink wat zou kunnen opleveren, van de baan. Weg toptransfer, weg geld voor nieuwe spelers.

En dat is dan weer niet bepaald in goede aarde gevallen bij Zidane. Die is woest dat Modric achter zijn rug om met het bestuur ging praten en hij nu nog langer met Bale gaat moeten samenwerken. Volgens verschillende Spaanse media is de bom nu dan ook écht onploft bij Real. Het is maar de vraag of Zidane het nog lang kan volhouden op deze manier.

Poll: Denk jij dat dit Real Madrid de Champions League kan winnen?

TAGS  I  Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024