Nina Derwael geeft liefde voor Club Brugge-speler toe: "Van het een kwam het ander"

Nina Derwael geeft liefde voor Club Brugge-speler toe:
Donderdag 17 oktober 2019 - 11:30   I   door Redactie

Onlangs raakte bekend dat topturnster Nina Derwael en profvoetballer Siemen Voet een koppel zijn. Voet is eigendom van Club Brugge en wordt uitgeleend aan Roeselare.

"Eigenlijk wilden Siemen en ik het nieuws stilhouden tot na het WK, als de rust weergekeerd zou zijn. Dan zou er minder spel van gemaakt worden. Maar Siemen heeft me verrast door zaterdag naar Stuttgart te komen. Op dat moment dachten we er niet over na. Toen kwamen de camera’s op ons af. Of me dat irriteerde? Nee, hoor. Ik ben trots op hem", zegt Nina in Het Nieuwsblad.

Nina legt ook uit hoe zij en Siemen elkaar hebben leren kennen. "Via onze mama’s, die elkaar al jaren kennen. Ook Siemens mama komt uit Sint-Truiden, vandaar. Zes jaar geleden zijn ze mekaar eens tegengekomen in Gent en ze hebben toen lang zitten babbelen, terwijl Siemen en ik – een jaar of twaalf – daar een beetje bij zaten te wachten. Onlangs hebben we via Instagram contact gemaakt en er was direct een heel goede klik. We konden goed praten met mekaar. We spraken een keertje af en van het een kwam het ander.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Roeselare  I  sport  I  voetbal  I  v24

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024