‘Mpoku zorgt voor erg vervelende situatie bij Anderlecht’

‘Mpoku zorgt voor erg vervelende situatie bij Anderlecht’
Maandag 21 oktober 2019 - 14:30   I   door Redactie

Paul-José Mpoku staat momenteel in het oog van de storm. Het feit dat hij de belangen van zijn broer én Anderlecht-speler Albert Sambi-Lokonga behartigt, zorgt voor flink wat commotie.

La Capitale onderzocht de hele zaak. De Franstalige krant kwam te weten dat Mpoku's echtgenote Mélissa op papier de zaakvoerder is van PMK Company, een bedrijft dat onder meer de belangen van voetballers behartigt.

Hoewel Mpoku niet zelf rond de tafel ging zitten met Anderlecht om het contract van zijn broer te verlengen, is het hoogst ongelukkig dat het bedrijf van een Standard-speler instaat voor de sportieve toekomst van Sambi-Lokonga.

In de standaardcontracten van Standard-spelers staat bijvoorbeeld dat ze hun professionele activiteiten in de voetbalwereld moeten beperken tot hun job bij Standard. Mpoku zit dus in vieze papieren. Benieuwd hoe Standard dit zal aanpakken.

Update 21/10 - 14:30

Het Nieuwsblad meldt dat Mpoku momenteel voor een vervelende situatie bij Anderlecht heeft gezorgd. Volgens de krant woont Mpoku wel degelijk de onderhandelingen over een nieuw contract voor zijn broer Sambi-Lokonga bij.

Sinds dat nieuws ook effectief is uitgelekt, is daar flink wat over te doen. Het Nieuwsblad spreekt over een complexe zaak en een ongewone situatie. Benieuwd hoe dit zal aflopen...

Poll: Vind jij het kunnen dat Mpoku de belangen van zijn broer behartigt?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024