Meunier doet verbluffende uitspraken over Club Brugge en Clement

Meunier doet verbluffende uitspraken over Club Brugge en Clement
Zaterdag 19 oktober 2019 - 09:00   I   door Redactie

Thomas Meunier speelt in de Champions League met Paris Saint-Germain tegen zijn ex-club Club Brugge. Meunier is alvast voorzichtig.

"We zijn op onze hoede voor Club, want het wordt niet simpel. Ik heb gezien hoe lastig Club het Real heeft gemaakt. Met telkens één van hun snelle spitsen die tegen de zijlijn plakte en goed in de ruimte dook", aldus Meunier. "

Daaraan zie je dat Philippe dúrft. Echt waar, zijn tactiek op Real was magnifiek. Nu, het verbaasde me eigenlijk niet. Philippe Clement is een genie. Hij is de toekomst onder de Belgische coaches."

Volgens Mignolet doet Club in de Ligue 1 mee voor de prijzen. "Uiteraard. De sterkte van Club is hun evenwicht en stabiliteit. De grote ploegen in Frankrijk hebben dat minder. Lyon staat tegenwoordig veertiende, Marseille achtste en Lille vijfde, terwijl het afgelopen zomer nog Osimhen bij Charleroi wegplukte voor meer dan tien miljoen euro. Club zou top 3 spelen in de Ligue 1 en zich zo plaatsen voor de Champions League. Sûr et certain", aldus Meunier.

Poll: Is Clement momenteel de beste Belgische coach?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024