Anderlecht tankt vertrouwen na ruime zege tegen STVV

Zondag 20 oktober 2019 - 19:52   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft zondagavond een deugddoende overwinning geboekt. In de eerste match onder Frank Vercauteren werd het meteen 4-1. Nacer Chadli (2), Kemar Roofe en Marco Kana maakten de goals.

Na amper tien minuten spelen stond het al 2-0 voor Anderlecht. Chadli opende de score op vrijschop en luttele minuten verdubbelde Kana de voorsprong van paars-wit. De kwaliteit van het spel verminderde zienderogen, maar paars-wit gaf zijn voorsprong niet weg.

Daar kwam na rust verandering in. Op het uur lukte Boli de aansluitingstreffer. Anderlecht was echter niet van slag, want al snel maakte Roofe er 3-1 van. Iets meer dan tien minuten voor tijd legde Chadli met zijn tweede van de avond de 4-1-eindstand vast.

Poll: Denk jij dat Anderlecht nu écht vertrokken is?