Bernd Storck lijdt meteen pijnlijke nederlaag met Cercle Brugge

Zondag 20 oktober 2019 - 21:51   I   door Redactie

Sporting Charleroi heeft zondagavond een makkelijke overwinning geboekt in het Jan Breydelstadion. De ploeg van Karim Belhocine won met 0-3 van Cercle Brugge, dat voor rust niet thuis gaf.

Na amper vijf minuten spelen keek Cercle Brugge al tegen een achterstand aan. De thuisploeg leed balverlies en Rezaei kon zijn maatje Morioka in het straatje sturen. De Japanner bleef rustig en prikte de 0-1 tegen de touwen.

Halverwege verloor Cercle opnieuw op een pijnlijke manier de bal. Charleroi toonde zich opnieuw dodelijk efficiënt. Deze keer trof Bruno raak. Tien minuten later stond het zelfs 0-3. Diagne mocht ver oprukken en zorgde ervoor dat Hubert voor de derde keer een bal uit zijn doel moest vissen.

Cercle beperkt de schade na rust

Na de pauze toonde Cercle Brugge een ander gelaat. De mannen van Bernd Storck zetten Charleroi goed onder druk en gingen op zoek naar een aansluitingstreffer. Cercle kwam meer dan eens dicht bij een doelpunt, maar het morste met de kansen. Charleroi kon rustig counteren, maar liet eveneens na om nog te scoren. Zo bleef het uiteindelijk 0-3.

Poll: Denk jij dat Cercle Brugge zich dit seizoen gaat redden?