Gert Verheyen is duidelijk: "Hij is de beste in de Jupiler Pro League"

Gert Verheyen is duidelijk:
Maandag 21 oktober 2019 - 20:30   I   door Redactie

Gert Verheyen is tegenwoordig opnieuw aan de slag als analist. Hij volgt het voetbal in de Jupiler Pro League op de voet en is de voorbije weken erg onder de indruk geraakt van Kristof D'Haene.

"Welke linksachter in België is beter dan Kristof D'Haene van KV Kortrijk?", vraagt Verheyen zich luidop af in Het Nieuwsblad. "Dit weekend zag ik er geen enkele. D'Haene was de beste. Tegen Zulte Waregem was zijn passing heel zuiver, hij gaf nauwelijks een slechte pass. In het samenspel met Mboyo en Van der Bruggen deed hij het uitstekend."

"Zijn grootste pluspunt is zijn voorzet tussen doelman en verdediging. De strafschop die Kortrijk op voorsprong bracht, volgde uit zo'n zwieper van D'Haene. En zelf dwong hij ook een schietkans af door na een één-twee de zestien in te duiken."

"Hij lijkt nog steeds beter te worden"

"Alle gevaar bij Kortrijk kwam eigenlijk van links, door zijn toedoen. Door zijn drive, zijn rushes, de voorzetten waarmee hij strooide. Niemand in België heeft zo'n goeie voorzet als D'Haene. En hij lijkt nog steeds beter te worden", besluit Verheyen.

Poll: Vind jij D'Haene de beste linksachter in de Belgische competitie?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024