Toptransfer in de maak? "20 miljoen voor Hans Vanaken"

Toptransfer in de maak?
Maandag 21 oktober 2019 - 21:30   I   door Redactie

Hans Vanaken is ondertussen al enkele jaren dé sterspeler van Club Brugge. Op zijn 27ste heeft Vanaken alles gewonnen wat er te winnen valt in België. Is het tijd voor een transfer naar het buitenland?

Bij La Dernière Heure twijfelt men daaraan. "Vanaken is het slachtoffer van het moderne voetbal", oordeelt de krant. "Geïnteresseerde clubs zouden diep in de buidel moeten tasten om Vanaken weg te halen bij Club Brugge. Zijn marktwaarde wordt geschat op 14 miljoen euro en bovendien verdient hij goed zijn boterham in Brugge. De club die Vanaken wil weghalen bij Club Brugge, zou al meteen 20 miljoen euro moeten investeren."

"De topclubs uit de grote competities kunnen dat, maar hebben Vanaken niet nodig. En de andere clubs zullen dat bedrag niet meteen neertellen voor de 27-jarige spelmaker", gaat La Dernière Heure verder. "Al behoort een grote transfer toch nog tot de mogelijkheden. Als Vanaken volgende zomer in de EK-selectie van Roberto Martinez zit, zal de hele wereld dat immers opmerken", besluit de krant.

Poll: Vind jij Vanaken een investering van 20 miljoen euro waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024