PSG vernedert Club in Champions League, hattrick voor Mbappé

Dinsdag 22 oktober 2019 - 22:52   I   door Redactie

Club Brugge heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Blauw-zwart ging kansloos onderuit op de derde speeldag van de Champions League. Een sterk Paris Saint-Germain won met 0-5, invaller Kylian Mbappé scoorde een hattrick.

Al heel vroeg in de wedstirjd opende Mauro Icardi de score. De Argentijn scoorde op aangeven van zijn landgenoot Di Maria. Nadien kreeg Club vaak de bal, maar de thuisploeg wist daar weinig of niets mee te doen.

Club werd in de tweede helft nog enkele keren koud gepakt. Kylian Mbappé mocht invallen na de rust en tekende al snel voor de 0-2. Meteen daarna leed Mata dom balverlies en kon Icardi profiteren. Een ongrijpebare Mbappé zorgde ook nog voor de 0-4 en 0-5. Real Madrid won bij Galatasaray (0-1) en wipt zo over Club naar de tweede plaats in de groep.

Poll: Maakt Club volgens jou nog kans op de achtste finales?