Engelse pers onder de indruk van één Genk-speler: "Hij overschaduwde Van Dijk"

Engelse pers onder de indruk van één Genk-speler:
Donderdag 24 oktober 2019 - 17:00   I   door Redactie

De Britse kranten zijn niet blind voor de tekortkomingen van Liverpool, ondanks de 1-4-zege bij Racing Genk in de Champions League. Genk krijgt overigens ook lof.

Hoewel Klopp zich tegenwoordig wat gereserveerder probeert op te stellen aan de zijlijn, was het duidelijk dat hij geïrriteerd was door het meeste van wat hij zag van zijn ploeg”, schrijft The Daily Mail. “Want ondanks die schitterende start met een snel doelpunt, kroop Liverpool achteruit en kreeg Genk kansen om weer in het spel te komen. Deze keer was de VAR echter de vijand van Genk: na een overleg van twee minuten besloten de Slowaakse refs het doelpunt van Samatta af te keuren voor miniem buitenspel van Ito. Genk had in die fase meer verdiend voor hun inspanningen.”

The Mirror zag een sterke Paul Onuachu. “Het is zeldzaam dat Virgil van Dijk wordt overschaduwd, maar Onuachu slaagde erin”, werd de Genkse spits bewierookt. “Al het goede van Genk kwam langs de flank van Robertson: het is moeilijk te zeggen of dat te wijten was aan de kwetsbaarheid van de Schot of het gebrek aan kwaliteit van de thuisploeg aan de rechterkant.”

“Genk had verschillende kansen om de ​​poreuze verdediging van Liverpool in de eerste helft af te straffen", aldus The Guardian. "Een gebrek aan cohesie en communicatie achterin was wel begrijpelijk gezien de afwezigheid van Trent Alexander-Arnold en Joël Matip, maar het was nog steeds een verrassing om zien hoe gemakkelijk Liverpool uit verband werd gespeeld de weinige keren dat Genk balbezit had."

Poll: Vond jij Onuachu de sterkste man bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Liverpool  I  v24  I  sport  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024