'Strijd barst écht los: volgende topclub meldt zich bij Jan Vertonghen'

'Strijd barst écht los: volgende topclub meldt zich bij Jan Vertonghen'
Woensdag 30 oktober 2019 - 19:00   I   door Redactie

Jan Vertonghen lijkt aan zijn laatste seizoen als speler van Tottenham Hotspur bezig. Volgende zomer loopt het contract van Vertonghen af en zal hij andere oorden opzoeken.

Vertonghen werd de voorbije weken en maanden al meermaals in verband gebracht met andere teams. Zijn ex-club Ajax werd geopperd en er was zelfs al sprake van een mogelijke verhuis naar Club Brugge.

Toch is de kans klein dat Vertonghen volgend seizoen in België of Nederland aan de slag gaat. De Rode Duivel is immers op weg naar... Internazionale. Inter, waar ook al Romelu Lukaku actief is, zou volgens Italiaanse bronnen met de transfervrije Vertonghen aan de haal gaan. 

Update 30/10 - 19:00

De strijd omtrent Vertonghen is nu écht losgebarsten. In navolging van Inter, maakt nu ook Manchester United jacht op de Rode Duivel. Op Old Trafford zien ze in Vertonghen een uitgelezen en goedkope opportuniteit om hun defensie te versterken.

United zou Vertonghen volgende zomer gratis willen oppikken, maar heeft nu alvast contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de Belg. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Naar welke club zou jij Vertonghen liefst zien verhuizen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Ajax  I  Club Brugge  I  Inter  I  Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024