Preud'homme dient Clement van antwoord: "Dat moeten Club en hij niet geloven"

Preud'homme dient Clement van antwoord:
Dinsdag 29 oktober 2019 - 18:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme heeft gereageerd op de kritiek van Philippe Clement op de aanpak van Standard tegen Club Brugge. Het leverde de Rouches wel een punt op (1-1).

 

“Ik wil meerdere zaken zeggen over dat onderwerp. Ik zag dat als wij de bal hadden, dat Vormer en Vanaken onze spelers ook volgden. En dat is normaal. Club moet niet geloven dat wij een speler vrij gaan laten staan om hen een plezier te doen", aldus Preud'homme tegenover Het Laatste Nieuws.

"Zij probeerden spelers vrij te spelen, en wij zorgden ervoor dat ze minder vrij stonden. Dus stonden onze spelers goed geplaatst. Ik denk dat elke ploeg probeert te verdedigen als ze de bal niet hebben. Ik zag Club Brugge ook heel gegroepeerd in zijn eigen rechthoek staan, met soms negen of tien spelers. Het is een logische zaak.”

"Ik zie Philippe wat als een vriend. Hij liet als trainer al heel mooie zaken zien, maar hij voelt ook een grote druk. Met de kern die Club samengesteld heeft, is hij bijna verplicht om kampioen te spelen. Na de 0-5-nederlaag tegen PSG en na een ploeg die een goeie match in Brugge gespeeld heeft, was hij misschien wat nerveus.”

Poll: Geef jij Preud'homme gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024