'Club Brugge ziet niet te weigeren monsterbod op sterspeler binnenlopen'

'Club Brugge ziet niet te weigeren monsterbod op sterspeler binnenlopen'
Woensdag 06 november 2019 - 18:30   I   door Redactie

Club Brugge is dit seizoen uitstekend bezig. De keerzijde van de medaille? De spelers van blauw-zwart zijn érg gewild op de transfermarkt.

Volgens Engelse media mag Club Brugge zich opmaken voor een uitgaande supertransfer. Emmanuel Dennis zou op weg zijn naar Premier League-revelatie Leicester City.

Club Brugge en Leicester zouden momenteel aan het onderhandelen zijn over een deal. Er is sprake van een transferbedrag van 20 à 23 miljoen euro. Dennis zou in januari al naar Engeland kunnen verhuizen.

Update 4/11 - 18:30

Club Brugge zou niet van plan zijn om Dennis voor het einde van het seizoen te verkopen. Bij blauw-zwart willen ze de huidige kern samenhouden, om op die manier hun doelen te kunnen realiseren. Pas na afloop van het seizoen zou Club willen meewerken aan een vertrek van Dennis.

Update 6/11 - 19:00

Ondanks het feit dat Club Brugge Dennis liever niet voor het einde van dit seizoen zou willen verkopen, blijft Leicester City aandringen. De Engelse subtopper ziet in Dennis een ideale concurrent en/of spitsbroeder voor Jamie Vardy en zou de Nigeriaan al in januari willen inlijven.

Leicester zou binnenkort de daad bij het woord willen voegen en een volgens Engelse media 'niet te weigeren monsterbod' neerleggen bij Club Brugge. Het zou gaan om een transfersom van om en bij de 23 miljoen euro. Het is nog maar de vraag of Club zo'n bod kan en zal afwijzen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge dit bod moet aanvaarden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024