Fans van Belgische club zijn het beu: "Emmer der vernederingen is vol, het is tijd voor Peter Maes"

Fans van Belgische club zijn het beu:
Woensdag 25 januari 2017 - 17:00   I   door Redactie

Volgens Knack-reporter Joost Devriesere zit de recente 0 op 24 bij KV Kortrijk heel diep. Karim Belhocine moet plaats voor hen ruimen. Het wordt tijd voor een nieuwe kracht.

"Vandaag is het angstwekkend stil op de ooit zo rumoerige tribunes, en slagen de spelers er niet in om twee goede passes na elkaar te geven", aldus Devriesere. "Het wonderlijke weireldploegsje avant la lettre is zelfs geen schim van zichzelf meer. De autodidact Karim Belhocine, die zich afhankelijk van de weersomstandigheden als 'trainer', 'technisch directeur' of 'zwijgende man op de bank' laat aanspreken, erfde van voorganger Johan Walem geen swingende maar wel een prima verdedigende ploeg."

"Voor het KVK-publiek, dat zich tijdens mindere periodes doorgaans heel lankmoedig en vergevingsgezind opstelt, is de emmer der vernederingen stilaan vol. Aan de toog en online wordt geschreeuwd om een echte trainer, en het liefst een goede. Frank Vercauteren, Peter Maes. Een paar vermetelen zien zelfs een terugkeer van Georges Leekens zitten. Dan weet je genoeg."

TAGS  I  Peter Maes  I   KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024