Penaltymisser van Storm breekt Mechelen zuur op in boeiend kijkstuk

Zondag 03 november 2019 - 21:53   I   door Redactie

KV Mechelen en Sporting Charleroi hebben speeldag 13 afgesloten met een gelijkspel. In een boeiend kijkstuk werd het uiteindelijk 2-2. In de tweede helft liet Nikola Storm na om zijn ploeg vanop de strafschopstip naar de zege te schieten.

De eerste helft leverde flink wat spektakel op. Na dik tien minuten spelen opende Rezaei de score, maar Kaya wiste de voorsprong van Charleroi al snel uit. Op het halfuur bracht Nurio de bezoekers opnieuw op voorsprong - met een héérlijke knal. De reactie van Mechelen liet wederom niet lang op zich wachten. Luttele minuten na de 1-2 ging de bal op de stip en maakte Storm er 2-2 van.

Na de pauze ging Mechelen steeds nadrukkelijker op zoek naar een voorsprong. Op het uur kreeg de thuisploeg opnieuw een penalty, maar deze keer ranselde Penneteau de inzet van Storm - die koos voor dezelfde hoek als voor rust - uit zijn kooi. Nadien kon het nog beide kanten op, maar doelpunten vielen er niet meer.

Poll: Wie zie jij dit seizoen het hoogst eindigen?