Siebe Schrijvers in zak en as bij Club Brugge: "Een enorme klap"

Siebe Schrijvers in zak en as bij Club Brugge:
Maandag 04 november 2019 - 16:00   I   door Redactie

Siebe Schrijvers (23) verscheen afgelopen zaterdag nog eens aan de aftrap bij Club Brugge. De Limburger toonde zich meteen en leverde onder meer een assist af. Het zal Schrijvers ongetwijfeld deugd gedaan hebben, want hij beleeft niet bepaald een makkelijk seizoen.

Onder Philippe Clement is Schrijvers allesbehalve een vaste waarde. "Sowieso ben ik tevreden met deze kans, dit smaakt absoluut naar meer. Voor mij is het niet simpel, al ben ik blij met de minuten die ik krijg en het feit dat ik iets kan bijbrengen voor de ploeg", aldus Schrijvers in Het Laatste Nieuws.

"Mentaal is het een lastig seizoen, maar welke voetballer maakt dit niet mee? Ieders carrière gaat gepaard met hoogtes en laagtes en dat kan snel keren. Ik zal niet zeggen dat ik op een absolute laagte zit, want daarvoor voel ik me hier véél te goed", benadrukt de Limburger.

"Een enorme klap"

Half september maakte Schrijvers voor de derby tegen Cercle Brugge niet eens deel uit van de wedstrijdselectie. Iets wat keihard aankwam bij de aanvaller. Hij zat even in zak en as, maar herpakte zich meteen. "Een enorme klap, maar ik herinner me dat ik de dag na de wedstrijd meteen getoond heb dat ik wel bij de kern hoor te zijn", aldus Schrijvers.

Poll: Vind jij dat Schrijvers vaker moet spelen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk  I  Cercle Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024