'Simon Deli vertrekt mogelijk alweer bij Club Brugge'

'Simon Deli vertrekt mogelijk alweer bij Club Brugge'
Woensdag 06 november 2019 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge realiseerde afgelopen zomer een knaltransfer: het plukte Simon Deli weg bij Sparta Praag. Deli ontpopte zich bij blauw-zwart onmiddellijk tot een onmisbare pion in het hart van de defensie. Deli doet het zelfs zo goed, dat een nieuwe transfer alweer tot de mogelijkheden behoort.

"Op een dag op een hoger niveau mogen spelen, zou top zijn. De Premier League, de Primera Division... (lachje). Als ze me straks zeggen dat ik naar Engeland mag, dan ga ik naar Engeland. Is het naar Frankrijk, geen probleem", aldus Deli in Het Laatste Nieuws.

Hoewel Deli nog maar pas bij Club speelt, is het niet uitgesloten dat hij al snel weer vertrekt. "De top bereiken wordt niet simpel. Maar je weet nooit. Alles kan. Er is slechts één die daarover zal beslissen, of ik op een dag bij Arsenal, Barcelona... ga belanden: Dieu. (denkt) Velen zouden trouwens al content zijn om op hun 28ste bij Club te mogen spelen. Dit is wat ik wou."

"Geen kwestie van geld"

"Slavia Praag heeft me nog proberen te overtuigen met een petitie en een verbeterd contract, maar het was geen kwestie van geld. Anders had ik afgelopen zomer bij een ploeg uit één van de golfstaten getekend", besluit Deli.

Poll: Denk jij dat Deli volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024