Kompany laat Anderlecht-fans in de steek: "De morele schade is heel groot"

Kompany laat Anderlecht-fans in de steek:
Woensdag 06 november 2019 - 17:30   I   door Redactie

Er is nog maar weinig over bekend, maar achter de schermen zou er volop worden gewerkt aan een documentaire over RSC Anderlecht en Vincent Kompany. Een interessant initiatief, maar de timing is misschien niet al te gelukkig...

Anderlecht beleeft één van zijn moeilijkste seizoenen ooit en columnist Hugo Camps vindt het dan ook niet kunnen dat Kompany zich op dit moment bezighoudt met een documentairereeks.

"Een tv-serie kan lucratief zijn voor het feestvarken, maar voor een club als Anderlecht is het peanuts. Op het jaarlijkse miljoenenbudget heeft het de waarde van een sigarendoos. De morele schade is vele malen groter", merkt Camps op in Het Laatste Nieuws.

"De supporters worden alleen gelaten"

"Anderlecht heeft de buit van play-off 1 nog steeds niet binnen en is het dan niet godgeklaagd dat het boegbeeld zich aan cinematografische ijdelheid gaat beroezen, meer dan aan een kruispass van Saelemaekers."

"De supporters worden alleen gelaten in hun kwelling van ondermaatse wedstrijden, improvisaties in de defensie en hoge scoringsnood. Ze doorstaan bloed, zweet en tranen in de onzekerheid of RSCA nog mee voor de titel mag gaan", besluit Camps.

Poll: Vind jij het acceptabel dat Kompany zich hier mee bezighoudt?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024