Egoïstische Diagne mist strafschop en kost Club Brugge een punt in Parijs

Woensdag 06 november 2019 - 22:54   I   door Redactie

Club Brugge is woensdagavond met het kleinste verschil onderuit gegaan op het veld van Paris Saint-Germain. Club zette bij momenten zijn voet naast die van PSG, maar moest uiteindelijk wel zijn meerdere erkennen in de Fransen. In de slotfase kreeg blauw-zwart dé kans op de gelijkmaker, maar een egoïstische Mbaye Diagne miste een penalty.

Club begon goed, maar halverwege de eerste helft stond het toch plots 1-0 voor PSG. Icardi werkte de bal van dichtbij tegen de netten. Er hing een buitenspelgeurtje aan het doelpunt, maar de VAR besliste om hem niet af te keuren.

Diagne kost Club punt

Zowel in de eerste als in de tweede helft zette Club Brugge af en toe zijn voet naast die van PSG, maar een stunt zat er niet in. Of toch? In de slotfase lokte de ingevallen Diagne een strafschop uit.

Wat volgde was minder fraai. Diagne wilde de elfmeter zelf trappen en stuurde kapitein Hans Vanaken weg. Allemaal goed en wel, maar Diagne miste de penalty ook nog eens. Clement reageerde woest, maar Club scoorde niet meer en ging zo met 1-0 onderuit. Zonde.

Poll: Vind jij dat Diagne een sanctie verdient?