Clement reageert rázend na incident met Diagne en Vanaken

Clement reageert rázend na incident met Diagne en Vanaken
Woensdag 06 november 2019 - 23:17   I   door Redactie

Bij Club Brugge was zowat iedereen kwaad na afloop van de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Het incident met Mbaye Diagne en Hans Vanaken, die zijn strafschop zag afgepakt worden door Diagne, zinderde duidelijk na.

De spelers van Club Brugge moesten op hun lip bijten. Zowel Mats Rits, Brandon Mechele als Simon Mignolet wilde niet ingaan op het voorval. Zij lieten voor de camera van Q2 weten dat de actie van Diagne intern zou besproken worden.

De reactie van trainer Philippe Clement tijdens de match sprak boekdelen. Hij schreeuwde zijn onvrede uit en maakte enkele wegwerpgebaren. Clement was duidelijk niet te spreken over de actie van Diagne.

"Ik ben eerst en vooral fier"

Na een lange nabespreking verscheen Clement uiteindelijk ook voor de camera van Q2. “Ik ben eerst en vooral fier op mijn groep", stak hij van wal. "Ik onthou veel positieve zaken van deze wedstrijd."

"Ik hoop dat we niet alleen over dat incident gaan praten. Dat incident zullen we binnenskamers bespreken. Het is mijn verantwoordelijkheid om daar iets aan te doen. Waarom Diagne dit heeft gedaan? Hij wilde wellicht scoren, hé. Maar dat is dan een foute reactie. Meer ga ik er niet over zeggen”, besloot Clement.

Poll: Vind jij dat Clement Diagne moet straffen?

TAGS  I  PSG  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024