'Kompany en Manchester City helpen Anderlecht aan straffe transfer'

'Kompany en Manchester City helpen Anderlecht aan straffe transfer'
Vrijdag 15 november 2019 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht zou op het punt staan om een toptransfer af te ronden. Volgens de laatste geruchten zou paars-wit zich binnenkort versterken met Samson Tijani, een 17-jarig toptalent uit Nigeria.

Tijani werd afgelopen zomer nog nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge, maar dat zou uiteindelijk achter het net vissen. Ook Atlético Madrid én Real Madrid wilden Tijani graag vastleggen, maar die zou uiteindelijk voor een transfer naar Anderlecht kiezen.

Volgens Nigeriaanse media zet Tijani heel binnenkort zijn krabbel bij Anderlecht. Tijani, een middenvelder, staat in eigen land te boek als één van de grootste talenten van zijn generatie.

Update 15/11 - 9:00

Volgens de laatste berichten in de Nigeriaanse media, lijkt Tijani op weg naar... Manchester City. De Engelse landskampioen gelooft hard in het potentieel van de Nigeriaanse groeibriljant en wil toeslaan.

Dankzij de goede banden die Anderlecht, via Vincent Kompany, onderhoudt met Manchester City zou het Tijani op uitleenbasis kunnen overnemen. En zo lijkt Anderlecht een straffe transfer te kunnen afronden.

Poll: Denk jij dat deze jongen het kan maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  Atlético Madrid  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024