Philippe Clement is het beu en haalt zwaar uit na verlies tegen Antwerp

Philippe Clement is het beu en haalt zwaar uit na verlies tegen Antwerp
Zondag 10 november 2019 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge liep zondag tegen zijn eerste competitienederlaag van het seizoen aan. Op het veld van Royal Antwerp verloor de trotse leider met 2-1. Achteraf reageerde Club-coach Philippe Clement kwaad.

"Ik kan nooit leven met een nederlaag. Ik wil altijd winnen en mijn groep ook", aldus Clement bij Sporza. "Je weet dat het hier altijd een moeilijke wedstrijd is en we hebben onze kansen niet afgemaakt, want we hebben er genoeg gekregen om het verschil te maken."

Clement liet zich ook uit over de penalty die Antwerp krijg. "Ik heb het idee dat Mbokani bij de strafschop meer het contact zoekt. Het is jammer dat ze zo weer in de wedstrijd komen, waar ze tot dan niet inzaten."

Haat

En ook de grimmige sfeer op de Bosuil kwam ter sprake: "Als je al die haat op en naast het veld hoort en voelt, denk ik dat mijn spelers rustig zijn gebleven", benadrukte Clement. "We zijn gewoon niet efficiënt genoeg geweest, maar dat kan gebeuren. Als we opnieuw een reeks kunnen maken van 15 wedstrijden met maar 1 nederlaag, denk ik dat we een fantastisch seizoen kennen.”

Poll: Vind jij dat er te veel haat aanwezig is bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024