AA Gent wint in Genk en lijkt lot van Felice Mazzu te bezegelen

Zondag 10 november 2019 - 19:50   I   door Redactie

Felice Mazzu zit in vieze papieren. KRC Genk verloor zondagavond in eigen huis met 0-2 van AA Gent en blijft zo in de hoek waar de klappen vallen zitten. De positie van Mazzu wordt na deze nieuwe nederlaag stilaan écht onhoudbaar.

De wedstrijd was amper twee minuten oud of Genk keek al tegen een achterstand aan. Het was Depoitre die er 0-1 van maakte in de Luminus Arena. Een ijskoude douche voor Felice Mazzu en de zijnen, die meteen moesten achtervolgen. Gedurende de eerste helft werd het evenwicht hersteld, maar Genk slaagde er niet in om Gent bij de keel te grijpen.

Tijdens de rust praatte Mazzu op zijn spelers in en die verschenen met hernieuwde moed opnieuw op het veld. Die hoop verdween echter als sneeuw voor de zon, want deze keer was het David die na amper twee minuten raak trof. 0-2 en Genk hing in de touwen. Aan die stand veranderde niets meer en zo ziet het er nu heel benard uit voor Mazzu.

Poll: Vind jij dat Genk het vertrouwen in Mazzu moet behouden?