'Vincent Kompany grijpt in en laat zich serieus gelden bij Anderlecht'

'Vincent Kompany grijpt in en laat zich serieus gelden bij Anderlecht'
Maandag 11 november 2019 - 15:30   I   door Redactie

Sinds Frank Vercauteren hoofdtrainer van RSC Anderlecht is, verdween Vincent Kompany naar het achterplan. Althans, dat is de perceptie die men bij paars-wit wil creëren.

Nadat Anderlecht zich moest verantwoorden voor de dubbele rol die Kompany vertolkt, zijn club en speler-manager erg op hun hoede. Een verstandige en vooral broodnodige ingreep van Kompany en co. Kompany is nog steeds speler-manager, maar zou zich nu niet meer bezighouden met de tactiek van de ploeg. 

Volgens Het Laatste Nieuws laat Kompany zich achter de schermen echter nog steeds serieus gelden bij Anderlecht. "Op Neerpede loopt hij nog wel degelijk rond en laat hij zich intern ook nog gelden, maar sinds Frank Vercauteren aan de touwtjes trekt, doet hij dat subtiel op de achtergrond. Ver weg van de camera’s – ook die van de huisfotograaf. Op de fotosystemen van de officiële agentschappen staat geen enkel kiekje", schrijft de krant.

Verstoppertje spelen

"Omdat hij zich netjes weet te verbergen. Vrijdag, voor de confrontatie met Zulte Waregem, struinde hij strak in pak gewoon door het Park Hotel in Kortrijk. Aan de Gaverbeek spotte niemand hem. Verstopt. Tot hij helemaal hersteld is van zijn hamstringblessure zal hij in eigen land verstoppertje blijven spelen. Het is wachten op die ene foto tijdens de interlandbreak, als speler aan de zijde van Vercauteren", besluit HLN.

Poll: Denk jij dat Kompany veel invloed heeft bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024