Clement hard aangepakt: 'Verbaal en fysiek akkefietje in kleedkamer'

Clement hard aangepakt: 'Verbaal en fysiek akkefietje in kleedkamer'
Maandag 11 november 2019 - 18:00   I   door Redactie

Het loopt even niet allemaal van een leien dakje bij Club Brugge. Na de nederlaag en het penaltyincident tegen PSG, verloor blauw-zwart zondag ook van Antwerp. Dat kan gebeuren, maar trainer Philippe Clement wordt nu wel meteen hard aangepakt.

Het Laatste Nieuws merkt op dat Clement voor enkele moeilijke weken staat. De druk op Club Brugge neemt zienderogen toe en dat is iets waar Clement nu mee moet omgaan.

"Clement vloekte"

"Hij vloekte. Nóg maar eens. En niet voor het eerst deze week. Van het Parc de Princes naar de Hel van Deurne-Noord: een tournee vol frustraties is het geworden voor Philippe Clement", schrijft HLN. "Door die opgeëiste en gemiste penalty van Diagne. Door het verbale en wel degelijke fysieke akkefietje in de kleedkamer nadien. Door de daaropvolgende crisiscommunicatie omtrent de sanctie."

"Door het feit dat hij vond dat niet iedereen genoeg aandacht besteedde aan de sterke prestatie tegen PSG. Maar ook door de manier waarop zijn ploeg zichzelf uit de wedstrijd speelde tegen Antwerp. Door de eerste competitienederlaag van het seizoen, ondanks een 0-1-voorsprong aan de rust."

(Lees verder onder de foto)

"Bij Genk was de druk nooit zo groot"

Volgens Het Laatste Nieuws was het bij Genk rustiger werken voor Clement. "Voor blauw-zwart – na maanden vol lyrische berichtgeving over hun beleid en het sportieve parcours. Maar ook voor Clement – bij Genk was de druk nooit zo groot. Schenen de spotlights op geen enkel minder moment zó fel."

"Ineens gaat het over zijn communicatie. Of-ie woensdagavond niet beter meteen de puntjes op de i had gezet. Maar evenzeer over hoe hij de rust in de kleedkamer kan laten terugkeren en bewaren. Clement staat voor interessante, uitdagende weken", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Clement dit snel kan rechttrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  PSG  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024