'KRC Genk hakt knoop door over komst van Ivan Leko'

'KRC Genk hakt knoop door over komst van Ivan Leko'
Maandag 11 november 2019 - 17:00   I   door Redactie

KRC Genk gaat Felice Mazzu de laan uitsturen. In principe maakt de regerende landskampioen dat nieuws dinsdag bekend. Ondertussen gonst het van de geruchten. Ook Ivan Leko wordt genoemd als mogelijke opvolger van Mazzu.

Leko stond de voorbije twee seizoenen aan het roer bij Club Brugge, dat hij één keer naar de titel leidde. Afgelopen zomer kreeg de Kroaat echter geen nieuw contract in het Jan Breydelstadion. Momenteel is Leko werkzaam bij Al-Ain in de Verenigde Arabische Emiraten.

Na het vertrek van Philippe Clement bij Genk werd Leko al in verband gebracht met een overstap naar de Luminus Arena, maar toen moest hij het afleggen tegen Mazzu. Nu wordt Leko vanzelfsprekend opnieuw aan Genk gelinkt.

Propere Handen

Toch lijkt men in Genk niet geneigd om Leko aan te werven. Dat heeft alles te maken met de zaak Propere Handen waar Leko in werd genoemd. Bovendien verdient Leko bij Al-Ain ook goed zijn boterham. Hij zou een dure vogel zijn. Op dit moment ligt KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken in poleposition om Mazzu op te volgen.

Poll: Zou jij Leko een goede trainer vinden voor KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Al-Ain

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024