Club Brugge begaat enorme blunder: "Dit is echt heel vreemd"

Club Brugge begaat enorme blunder:
Maandag 11 november 2019 - 20:00   I   door Redactie

Het is de jongste dagen nogal onrustig bij Club Brugge. De problemen begonnen allemaal in het Parc des Princes, waar Mbaye Diagne een penalty van Hans Vanaken afsnoepte én miste. Diagne is de gebeten hond, zoveel is duidelijk. Maar ook het bestuur van Club Brugge krijgt een veeg uit de pan.

Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, begrijpt nog steeds niet waarom Club Brugge Diagne iets meer dan twee maanden geleden binnenhaalde. "Club Brugge verricht als verenging op vele domeinen uitstekend werk, maar het is vreemd dat ze zich over Diagne zo slecht hebben geïnformeerd", doet Sys een pijnlijke vaststelling.

"Dat geldt trouwens eveneens voor Anderlecht dat hem uiteindelijk ook wou, als je nu nagaat tot welke commotie die overgang tussen de beide clubs leidde", gaat Sys verder. "Terwijl de verhalen uit Turkije toch verre van positief waren en ze bij Galatasaray in de lucht sprongen toen hij vertrok. Omdat Diagne zo'n ongeleid projectief is."

"Iemand met zo'n mentaliteit is moeilijk om te vormen"

"Je zag dat trouwens al meteen in Brugge. Aan de manier waarop hij zich voor een invalbeurt moest opwarmen bijvoorbeeld, hij slofte langs het veld, met een misplaatste arrogantie, zo ongeïnteresseerd. Terwijl alle andere transfers van Club eigenlijk voltreffers zijn. Natuurlijk mag je Diagne niet afschrijven. Maar ik vrees dat iemand met zo'n mentaliteit moeilijk om te vormen is", besluit Sys.

Poll: Begrijp jij dat Club Brugge Diagne heeft binnengehaald?

TAGS  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024