Details van incident tussen Verhaeghe en Gheysens bekend: 'Dit is er gebeurd'

Details van incident tussen Verhaeghe en Gheysens bekend: 'Dit is er gebeurd'
Woensdag 13 november 2019 - 14:30   I   door Redactie

Voor het eerst sinds lang woonde het Brugse bestuur een wedstrijd bij in de loge van Ghelamco (Antwerp-Club Brugge zondag, red.). Dat liep echter helemaal verkeerd.

Tijdens de rust zou het tot een ruzie gekomen zijn tussen Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en zijn collega bij Club Brugge, Bart Verhaeghe. Ook Vincent Mannaert, CEO van Club, kreeg het verbaal aan de stok met Gheysens.

Na afloop van de wedstrijd zouden de clubbestuurders hun ruzie bijgelegd hebben, zo meldt Het Nieuwsblad. Het is niet voor het eerst dat Verhaeghe en Gheysens in de clinch liggen met elkaar. Het is echter belangrijk dat de clubs goed samenwerken, aangezien er in de Pro League enkele belangrijke beslissingen moeten genomen worden.

Update 13/11 - 14:30

Ondertussen is er meer geweten over het incident tijdens Antwerp-Club Brugge. "Onze krant maakte gisteren melding van een ruzie tussen beide clubvoorzitters. Maar verschillende getuigen bevestigen dat Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe bewust afzijdig bleef. Hij liet de woorden van zijn Antwerp-collega Paul Gheysens zwijgend over zich heen gaan", verduidelijkt Het Nieuwsblad.

"De aanleiding van de discussie was onder meer de onderbreking van de wedstrijd door de scheidsrechter. Na afloop gaven alle betrokkenen elkaar een hand en was het incident gesloten."

Poll: Wie vind jij de beste voorzitter?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024