Degryse: "Dit wordt uiteindelijk de top drie in de Jupiler Pro League"

Degryse:
Dinsdag 12 november 2019 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge op één en nadien Standard en AA Gent. Dat wordt de top drie in de Jupiler Pro League op het einde van het seizoen. De voorspelling komt van Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Er is voor Club ook geen reden om te beginnen twijfelen. Ze verloren zondag hun eerste competitiematch, maar ze konden die net zo goed winnen", zegt Degryse, die nog steeds van mening is dat Club kampioen zal worden.

Nadien volgen AA Gent en Standard. "Ook al leed Standard zijn eerste thuisnederlaag, ik verwacht wel dat ze dicht bij Club Brugge zullen eindigen", laat Degryse optekenen. "Ze zijn in hun tweede jaar onder Preud’homme sterker dan in hun eerste. Verschillende spelers moeten nog op niveau komen, maar collectief zijn ze sterk. De vraag is of ze voor langere tijd op Oulare kunnen rekenen, of Carcela nog de échte Carcela zal worden, of Avenatti het niveau van een échte topclub zal halen..."

AA Gent

"Maar ze gaan samen met AA Gent wel de top drie vervolledigen, denk ik", gaat Degryse voort. "Gent voetbalt onder Thorup verder met dezelfde filosofie, met aantrekkelijk voetbal en een uitgebreide kern. Net als Standard lieten ze al leuke zaken zien in de Europa League. Het heeft wel lang geduurd voor ze ook prestaties haalden op verplaatsing, maar deze week zetten ze met zeges in Wolfsburg en Genk op dat vlak een stap vooruit."

Poll: Akkoord met deze voorspelling?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  v24  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024