Degryse wijst Club Brugge terecht: "Kijk eens in de spiegel!"

Degryse wijst Club Brugge terecht:
Dinsdag 12 november 2019 - 16:30   I   door Redactie

Club Brugge verloor met 2-1 bij Antwerp en enkele dagen eerder op het veld van Paris Saint-Germain. Marc Degryse ziet dat Club worstelt met zijn nieuwe status.

“Twee nederlagen in één week: dat zijn ze bij Club niet meer gewend. In Parijs werd ze overschaduwd door de penaltyfase met Diagne. Wat ik bizar vond, was hoe pissig Club reageerde op de commentaren van de buitenwereld. De spelers waren kwaad, de trainer was kwaad, terwijl de verantwoordelijke wel één van hen was. Ze moeten in de spiegel blijven kijken", is Degryse duidelijk in Het Laatste Nieuws

"Als ik Vormer op Antwerp hoorde, dan overdreef hij met zijn analyse dat Club de beste ploeg was", vervolgt Degryse. "Clement had het over de haat en de weerstand die hij voelde. Club moet toch leren omgaan met hun nieuwe status als nummer één — dan krijg je vanzelf meer weerstand. Dat is nu eenmaal de harde wet van het topvoetbal. Ik heb altijd al gezegd dat hun belangrijkste tegenstander Club zélf is."

Vergrootglas

Degryse geeft advies. "Ze moeten zich niet zo snel uit hun bubbel laten halen door de buitenwereld en zich focussen op hun voetbal. Club heeft nog altijd de meeste kwaliteiten om de titel te winnen, maar dan moet je wel aanvaarden dat je met een vergrootglas wordt bekeken, dat stommiteiten worden uitgelicht", weet de analist.

Poll: Heeft Degryse gelijk over Club?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024