Vrancken neemt fors besluit bij KV Mechelen na interesse van Genk

Vrancken neemt fors besluit bij KV Mechelen na interesse van Genk
Donderdag 14 november 2019 - 09:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken zal uiteindelijk niet de nieuwe coach van Racing Genk worden, maar hij grijpt de interesse van de landskampioen wel aan om een verbeterd contract te bekomen bij KV Mechelen. Vrancken wil meer zekerheid van KV.

Momenteel heeft hij een contract van onbepaalde duur bij Malinwa. Daardoor kunnen geïnteresseerde clubs hem voor een vastgelegde som komen wegkapen bij KV, maar anderzijds kan Mechelen hem ook vrij goedkoop ontslaan.

"Ik hoor de club graag zeggen dat ze een project op lange termijn wil uitbouwen met mij. Maar ik zou graag willen dat ze die woorden omzet in daden", zegt Vrancken. "Ik weet hoe voetbal werkt. Als de resultaten tegenvallen, kan de lange termijn opeens heel kort worden. Ik wacht nu dus op een voorstel over hoe ze die langetermijnvisie met mij als trainer concreet in zijn werk zien."

Zowel Vrancken en KV Mechelen willen doorgaan met elkaar. Dinsdag zaten ze al voor het eerst rond de tafel. Een akkoord is er nog niet, maar beide partijen willen snel duidelijkheid.

Poll: Moet KV Mechelen Vrancken een nieuw contract voorschotelen?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024