'Cristiano Ronaldo opent onderhandelingen over spectaculaire transfer'

'Cristiano Ronaldo opent onderhandelingen over spectaculaire transfer'
Vrijdag 22 november 2019 - 10:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (34) wil Juventus verlaten. De Portugese vedette botste hevig met trainer Maurizio Sarri en wil daarom zo snel mogelijk andere oorden opzoeken.

Ronaldo werd tijdens het voorbije weekend tijdens de wedstrijd tegen AC Milan na 55 minuten spelen gewisseld. CR7 gunde Sarri geen blik en trok meteen naar binnen. Achteraf verklaarde Sarri dat Ronaldo met een blessure sukkelde en daarom werd vervangen.

Daar blijkt echter niets van aan, want Ronaldo liet bij de nationale ploeg weten dat hij topfit is. Dat bewees hij donderdagavond ook op het veld. Ronaldo was tegen Litouwen goed voor een hattrick.

Transfer

Na het voorval tussen Sarri en Ronaldo lijken de brokken overigens niet meer te lijmen. Zo zou Ronaldo volgens Don Balon zo snel mogelijk weg willen bij Juventus. De Portugees heeft ook al bepaald waar hij naartoe wil. Hij zou terugkeren naar Manchester United. Als dat geen sensationele transfer zou zijn.

Update 22/11 - 10:30

Volgens The Sun neemt een terugkeer naar Manchester United steeds meer concrete vormen aan. Volgens de Engelse tabloid zou Ronaldo in het grootste geheim zelfs al onderhandelingen voeren met de Engelse recordkampioen.

Ronaldo heeft nog steeds een goede band met Sir Alex Ferguson, de man die hem naar Manchester haalde en groot maakte. Ferguson vertolkt tegenwoordig een adviserende rol bij United. Als blijk van waardering voor de Schot én voor de fans van United zou Ronaldo in de herfst van zijn carrière graag terugkeren naar Old Trafford.

Poll: Zou jij Ronaldo graag terug bij Manchester United zien spelen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024