‘Anderlecht moet 10 miljoen euro neertellen voor toptarget’

‘Anderlecht moet 10 miljoen euro neertellen voor toptarget’
Donderdag 21 november 2019 - 14:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil zich in januari gericht versterken. Momenteel speurt de Brusselse club de markt af, op zoek naar buitenkansen. Wel, met dank aan Lionel Messi zou Anderlecht binnenkort een fraaie deal kunnen realiseren.

Zo wil Messi bij Barcelona af van het Franse talent Jean-Clair Todibo (19). Messi vindt dat Todibo op dit moment veel te kort komt voor Barça en dus ervaring moet opdoen in de vorm van een uitleenbeurt.

In de Spaanse media wordt Todibo hevig gelinkt aan Anderlecht, dat de verdediger maar wat graag zou huren. Messi zou alvast achter een uitleenbeurt staan, net als het Barcelona-bestuur. Zoals het er nu naar uitziet zou Todibo een half jaar naar Anderlecht verhuizen. Officieel is dat evenwel nog niet.

Update 21/11 - 14:00

Anderlecht heeft nu te horen gekregen dat Todibo niet op uitleenbasis weg mag. Barcelona wil de speler definitief van de hand doen. Als paars-wit Todibo wil aantrekken, moet het wel zomaar even 10 miljoen euro neertellen. Dat is de vraagprijs van Barça en er lijkt geen marge om te onderhandelen.

Poll: Vind jij dat Anderlecht 10 miljoen moet ophoesten voor deze speler?

TAGS  I  Barcelona  I  Anderlecht

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024