'Anderlecht en Kompany nemen deze beslissing over komst Batshuayi'

'Anderlecht en Kompany nemen deze beslissing over komst Batshuayi'
Donderdag 21 november 2019 - 12:00   I   door Redactie

Michy Batshuayi (26) komt bij Chelsea nauwelijks aan spelen toe. Onder trainer Frank Lampard is Tammy Abraham eerste spits en mot Batshuayi meestal vrede nemen met een invalbeurt. En toch denkt de Rode Duivel niet aan een vertrek.

Vorige zomer werd Batshuayi meermaals in verband gebracht met een transfer, maar uiteindelijk bleef hij bij Chelsea. En daar komt in januari geen verandering in. Batsman wil bij Chelsea voor zijn plek strijden - minstens tot het einde van dit seizoen.

Een transfer of een uitleenbeurt is niet aan de orde. Ook Anderlecht, dat in de voorbije maanden werd genoemd als potentiële bestemming, maakt geen kans om Batshuayi aan te trekken. Het moet een kruis trekken door de naam van Batshuayi.

Update 21/11 - 12:00

Bij Anderlecht is de komst van Batshuayi ondertussen volledig van de baan. Even hoopte paars-wit nog op de komst van de Rode Duivel, maar een deal komt er niet. Bij Anderlecht beseffen ze dat Batshuayi onhaalbaar is. De spits voelt ook niets voor een verhuis naar de grote rivaal van zijn jeugdclub Standard.

 

 

Poll: Vind jij dat Batshuayi in januari naar een andere club moet?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Standard

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024