'Club Brugge grijpt in en verkoopt Emmanuel Dennis én Krépin Diatta'

'Club Brugge grijpt in en verkoopt Emmanuel Dennis én Krépin Diatta'
Donderdag 28 november 2019 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge presteert dit seizoen uitstekend, maar achter de schermen loopt toch niet alles van een leien dakje in het Jan Breydelstadion. Zo zijn er enkele sterkhouders die af en toe buiten de lijntjes kleuren.

Emmanuel Dennis (22) en Krépin Diatta (20) hebben veel talent, maar zijn naast het veld niet bepaald de makkelijkste jongens. Volgens Het Nieuwsblad is Club Brugge dan ook van plan om hen allebei te verkopen.

"Dit seizoen bevestigde het tweetal met doelpunten in de Champions League. Omdat die prestaties hun marktwaarde verhogen, zouden er weleens biedingen kunnen komen. En de kans dat Club bij een goed bod overstag gaat, lijkt reëel, zo valt in de wandelgangen te horen", schrijft de krant.

Invloed van Diagne

"Want zowel Dennis als Diatta durft naast het veld naast zijn schoenen te lopen. Ze durven er al eens de kanten van aflopen op training of leggen voorstellen tot individuele oefening en eetpatronen naast zich neer. Dat de invloed van Mbaye Diagne - een landgenoot van Diatta - daarbij niet helpt, is eveneens te horen", voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe.

Poll: Wie vind jij de beste?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024