'Sambi Lokonga verlaat Anderlecht en brengt 10 miljoen op'

'Sambi Lokonga verlaat Anderlecht en brengt 10 miljoen op'
Donderdag 28 november 2019 - 13:30   I   door Redactie

Albert Sambi Lokonga (20) en RSC Anderlecht bereikten enkele dagen geleden een akkoord over een nieuw contract. De middenvelder tekende bij tot de zomer van 2023, maar zal paars-wit zo goed als zeker al vroeger verlaten.

"Een parcours zoals Tielemans of Dendoncker? Sambi gaat zijn eigen weg. Anderlecht is nú de beste keuze voor mij. Ik wil hier nog anderhalf jaar blijven en dan zien we wat er zich aandient. Dan zal het wellicht tijd zijn om een nieuwe stap te zetten", vertelt Sambi Lokonga in Het Laatste Nieuws.

Volgens HLN zal Sambi Lokonga straks voor een bedrag van minstens 10 miljoen euro vertrekken bij Anderlecht. "Sportief en financieel is Sambi Lokonga van goudwaarde voor Anderlecht. Als '6' is hij al één van de besten in België en binnen anderhalf jaar zullen buitenlandse clubs diep - boven de 10 miljoen euro - in de geldbeugel moeten tasten om hem binnen te halen", schrijft de krant.

Barcelona en Manchester City

Een tijdje geleden raakte al bekend dat grote clubs Sambi Lokonga in de gaten houden. De middenvelder staat bijvoorbeeld op het verlanglijstje van Barcelona en Manchester City.

Poll: Denk jij dat Sambi Lokonga de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Barcelona  I  Manchester City  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024