Virgil van Dijk razend op Dries Mertens: "Denk je dat nu écht?!"

Virgil van Dijk razend op Dries Mertens:
Donderdag 28 november 2019 - 15:30   I   door Redactie

Liverpool en Napoli speelden woensdagavond 1-1 gelijk in de Champions League. Dries Mertens maakte het openingsdoelpunt op Anfield Road, maar over dat doelpunt is Liverpool-kapitein Virgil van Dijk niet te spreken.

In de opbouw naar het doelpunt was er een stevig duel tussen van Dijk en Mertens en belandde van Dijk tegen de vlakte. Niet veel later nam Mertens Liverpool-doelman Alisson Becker te grazen en stond het 0-1. De VAR herbekeek de fase nog, maar besliste om het doelpunt goed te keuren.

"Denk je nu echt dat ik zomaar tegen de grond ging? Denk je dat nu écht?", beet een woeste van Dijk na Liverpool-Napoli van zich af. "Ik won het duel. Volgens mij is het duidelijk dat Mertens niét voor de bal ging. Hij raake me en volgens mij was het dus een overtreding. Ach, volgens mij had de scheidsrechter niet zijn dagje", besloot van Dijk ook nog met kritiek aan het adres van de arbiter.

(Lees verder onder de video)

Tweede akkefietje 

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een akkefietje tussen van Dijk en Mertens. Een jaar geleden pakte van Dijk nog uit met een érg stevige tackle op Mertens. Van Dijk ontsnapte toen aan rood. Het lijkt erop dat Mertens zijn revanche nu wel beet heeft...

De tackle van van Dijk, een jaar geleden:

Poll: Vond jij dit een overtreding van Mertens op van Dijk?

TAGS  I  Liverpool  I  Napoli

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024