Standard in vieze papieren na eigen resultaat én nederlaag Arsenal

Donderdag 28 november 2019 - 22:58   I   door Redactie

Standard ligt virtueel uit Europa. De ploeg van Michel Preud'homme kwam op het veld van het Portugese Vitoria Guimaraes niet verder dan een 1-1-gelijkspel en zag Eintracht Frankfurt winnen op het veld van Arsenal. Zuur.

Vanaf het eerste fluitsignaal ging het goed op en neer in Portugal, maar het venijn zat in de slotfase van de eerste helft. Eerst bracht Lestienne Standard op voorsprong, maar in blessuretijd prikte Andre Pereira de gelijkmaker tegen de netten.

Na rust kon het alle kanten op. In de slotfase toonde Amallah zich een paar keer gevaarlijk, maar scoren lukte niet meer. Het bleef bij 1-1 en nu moet Standard op de slotspeeldag van de poulefase vol aan de bak tegen Arsenal. De Londense topclub verloor donderdag met 1-2 van Frankfurt.

Poll: Denk jij dat Standard Europees zal overwinteren?