'Marc Coucke is het kotsbeu, Michael Verschueren grijpt in bij Anderlecht'

'Marc Coucke is het kotsbeu, Michael Verschueren grijpt in bij Anderlecht'
Dinsdag 03 december 2019 - 07:05   I   door Redactie

RSC Anderlecht verloor zondag op het veld van KV Oostende en die nederlaag is hard aangekomen bij paars-wit. Vooral bij voorzitter Marc Coucke.

Het Laatste Nieuws weet dat Coucke het ondertussen kotsbeu is dat de resultaten uitblijven. Hij liet zijn rechterhand Michael Verschueren dan ook ingrijpen. Verschueren zat rond de tafel met Frank Vercauteren en Vincent Kompany.

Verschueren praat met trainer en spelers

"In een analyse van de voorbije speeldag - vaste kost op maandag bij RSCA - heeft manager Michael Verschueren andermaal herhaald dat hij achter de filosofie staat. Uitvoetballen van achteruit, jongeren kansen geven: Verschueren zei Kompany en Vercauteren dat dat niet mag veranderen. Ook wilde Verschueren verklaringen voor de non-wedstrijd op KV Oostende", schrijft de krant.

Het Laatste Nieuws weet ook dat Verschueren met enkele spelers heeft gesproken. "Het ging om sterkhouders. Hij vroeg hun mening en wees hen op hun plichten. Voor Verschueren is de kous daarmee voorlopig af."

Coucke geërgerd

"Naar verluidt zou voorzitter Marc Coucke meer geërgerd zijn door het uitblijven van "Anderlecht-waardige resultaten", maar hij laat Verschueren, Vercauteren en Kompany zoeken naar oplossingen - hij moeit zich niet. Coucke bleef wel op de hoogte van de ontwikkelingen via Verschueren", besluit de krant.

Poll: Vind jij dat Coucke en Verschueren dit goed aanpakken?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024