Uitgelekt: ‘Dit gebeurde er écht in Oostende met Marc Coucke’

Uitgelekt: ‘Dit gebeurde er écht in Oostende met Marc Coucke’
Dinsdag 03 december 2019 - 10:30   I   door Redactie

Marc Coucke beleefde zondag een speciale dag aan zee. De voorzitter van RSC Anderlecht vertrok na een discussie met het bestuur van KV Oostende nog voor het einde van de match alweer huiswaarts. Maar wat is er nu écht gebeurd in de Versluys Arena?

Tijdens en na de match werden er door beide partijen verwijten heen en weer geslingerd. Op de radio gaf Coucke reeds zijn versie van de feiten. Volgens hem adviseerde KVO hem om niet op de tribune plaats te nemen uit veiligheidsoverwegingen. Bij Oostende reageren ze daar verrast op.

"De Anderlecht-voorzitter werd discreet gevolgd door twee politieagenten in burger om zijn bescherming te garanderen. Hij mocht wel degelijk op de tribune gaan zitten, maar Coucke voelde zich niet op zijn gemak en volgens verschillende waarnemers besliste hij zelf om naar de kleedkamers te trekken", kwam Het Nieuwsblad te weten.

"Veiligheidsmensen KVO legden Coucke niets op"

"De veiligheidsmensen van KVO legden hem niets op", vervolgt de krant. "Alleen is de technische zone tijdens de wedstrijd verboden terrein voor iedereen die niet op het wedstrijdblad stond. Toen Coucke gevraagd werd om tijdens de rust naar de board room - de bestuurskamer - te gaan, waar ook KVO-voorzitter Dierckens aanwezig zou zijn, vertrok de miljardair naar huis."

Poll: Begrijp jij dat Coucke uiteindelijk is vertrokken?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024